Sluiten

Zoeken.

Studieavond met Peter Pellemans in Maasbracht over ‘Psalm 83. Gods bescherming voor Israël in oorlogstijd’

Zalencentrum de Spil Maasbracht

15 

september

20:00

Gratis

Peter Pellemans spreker

Peter Pellemans

Op donderdag 15 september 2022 is er in Maasbracht een studieavond met spreker Peter Pellemans. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Psalm 83. Gods bescherming voor Israël in oorlogstijd. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Christenen voor Israël en vindt plaats in Zalencentrum de Spil, Suikerdoossingel 55-57, 6051 HN Maasbracht. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis.

Thema

Wij leven in een tijd waarin de profetische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Israël is terug in hun land na 19 eeuwen diaspora. Israël is weer een natie onder de volkeren sinds 1948. Afgewezen, aangevallen, betwist en bekritiseerd, maar zij zijn terug zoals God heeft beloofd. Israël heeft sinds haar terugkeer in hun land helaas vele oorlogen, ook met verlies van levens, moeten voeren tegen hun vijanden rondom en deze oorlogen hebben zij allemaal gewonnen door Gods bescherming. Maar hoe zit het eigenlijk met het samenspannen van de vijanden tegen Israël in Psalm 83? Is deze oorlog aanstaande? Wat zijn daarvoor dan de bewijzen? Alle redenen dus om te komen luisteren naar deze lezing en ons te laten bewegen om te bidden voor Gods volk en hen te zegenen.

Achtergrond spreker

Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het Christelijke geloof.

Locatie

Zalencentrum de Spil, Maasbracht

Suikerdoossingel 55-57

6051 HN , Maasbracht

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda