Sluiten

Zoeken.

Studieavond met Peter Pellemans in Hoogstraten over ‘Waarom moest Jezus als Jood geboren worden?’

Foyer Gemeenschapscentrum Hoogstraten.

01 

juni

 - 

 

20:00

Gratis

Peter Pellemans spreker

Peter Pellemans

Op woensdag 1 juni 2022 is er in Hoogstraten een studieavond met spreker Peter Pellemans. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Waarom moest Jezus als Jood geboren worden? De bijeenkomst wordt georganiseerd door Christenen voor Israël en vindt plaats in Foyer Gemeenschapscentrum, Vrijheid 149, B-2320 Hoogstraten. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis.

Thema

Wanneer we Gods Woord eerlijk bestuderen zien we dat het een Joods/Hebreeuws karakter uitstraalt. De voorbije eeuwen van vervangingstheologie wilden ons anders doen geloven. Alle verbonden werden door God met Israël gesloten. Jezus werd als Jood geboren en leefde als Jood. De Apostelen waren Joods en Jezus zei dat Hij op de eerste plaats kwam “voor de verloren schapen van het huis Israëls”. Daar in Israël liggen onze wortels, onze oorsprong en onze hoop.

Achtergrond spreker

Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het Christelijke geloof.

Locatie

Foyer Gemeenschapscentrum, Hoogstraten.

Vrijheid 149

B-2320 , Hoogstraten.

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda