Sluiten

Zoeken.

Studieavond met Peter Pellemans in Antwerpen over ‘Waarom is Israël zo belangrijk?’

Vrije Evangelische Gemeente Antwerpen

29 

november

20:00

Gratis

Peter Pellemans spreker

Peter Pellemans

Op dinsdag 29 november 2022 is er in Antwerpen een studieavond met spreker Peter Pellemans. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Waarom is Israël zo belangrijk?. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Christenen voor Israël en vindt plaats in Vrije Evangelische Gemeente, Karel Rogierstraat 8, B-2000 Antwerpen. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

God heeft een eeuwige liefde en blijvend plan voor Zijn volk wat in onze tijd al ver gevorderd is. God laat Zijn volk nooit los. Waarom is Israël dan zo belangrijk voor ons? Omdat het geheel van Gods keuzes en verbonden door Israël heen lopen. Israël is Gods Verbondsvolk. Er zijn door God nooit aparte afspraken met heidenen gemaakt. Waarom is Israël dan zo belangrijk voor ons? Omdat Jezus als Jood is geboren en als Regerende Joodse Koning zal terugkeren? Waarom is Israël dan zo belangrijk voor ons? Omdat het heil uit de Joden is en wij bij het gelovige deel van Israël zijn gevoegd. Waarom is Israël dan zo belangrijk voor ons? Omdat hun de woorden van God zijn toevertrouwd. Ons geloven kan nooit los staan van Israël. Graag tot ziens bij deze lezing. Peter Pellemans.

Achtergrond spreker

Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het Christelijke geloof.

Locatie

Vrije Evangelische Gemeente, Antwerpen

Karel Rogierstraat 8

2000, Antwerpen

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda