Sluiten

Zoeken.

Studieavond met Frank van Oordt in Lopik over ‘Israël, je kunt er niet om heen’

De Schaapskooi Lopik

23 

november

 - 

 

20:00

Gratis

Frank van Oordt - spreker

Frank van Oordt

Op dinsdag 23 november 2021 is er in Lopik een studieavond met Frank van Oordt, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Israël, je kunt er niet om heen. De bijeenkomst vindt plaats in De Schaapskooi, Dorpsstraat 34, 3411 AG Lopik. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Van te voren aanmelden is verplicht en kan via het formulier hieronder.

Thema

Na eeuwenlang in de diaspora geweest te zijn, keren sinds de 19e eeuw de Joden terug naar hun land, een land, dat op dat moment ontgonnen moet worden. Er zijn weinig inwoners, nauwelijks bomen. Jeruzalem is een lege stad. Niemand heeft er belangstelling voor. Nu is dat wel anders. Als er in Jeruzalem gebouwd moet worden, kijkt de hele wereld mee. Joden vanuit de hele wereld komen er om bij de muur te bidden. Het land draagt vrucht en zelfs in de woestijn wordt geoogst. We zien oude profetieën in vervulling gaan.

Achtergrond spreker

Frank J. van Oordt is directeur van Christenen voor Israël. Hij heeft 29 jaar gewerkt in het basisonderwijs als leerkracht en directeur. Van Oordt: “Sinds 1830 bidden we in onze familie voor het herstel van Israël en de terugkomst van Jezus naar de aarde.”

Locatie

De Schaapskooi, Lopik

Dorpsstraat 34

3411 AG, Lopik

Routebeschrijving

Let op! Nog 38 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

Aantal personen

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda