Sluiten

Zoeken.

Studieavond met Frank van Oordt in Hardenberg over ‘Israël, je kunt er niet om heen ’

De Esch Hardenberg

08 

september

20:00

Gratis

Frank van Oordt

Frank van Oordt

Op donderdag 8 september 2022 is er in Hardenberg een studieavond met spreker Frank van Oordt. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Israël, je kunt er niet om heen. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Christenen voor Israël en vindt plaats in De Esch, Hessenweg 47, 7771 RD Hardenberg. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis.

Thema

Na eeuwenlang in de diaspora geweest te zijn, keren sinds de 19e eeuw de Joden terug naar hun land, een land, dat op dat moment ontgonnen moet worden. Er zijn weinig inwoners, nauwelijks bomen. Jeruzalem is een lege stad. Niemand heeft er belangstelling voor. Nu is dat wel anders. Als er in Jeruzalem gebouwd moet worden, kijkt de hele wereld mee. Joden vanuit de hele wereld komen er om bij de muur te bidden. Het land draagt vrucht en zelfs in de woestijn wordt geoogst. We zien oude profetieën in vervulling gaan.

Achtergrond spreker

Frank J. van Oordt is directeur van Christenen voor Israël. Hij heeft 29 jaar gewerkt in het basisonderwijs als leerkracht en directeur. Van Oordt: “Sinds 1830 bidden we in onze familie voor het herstel van Israël en de terugkomst van Jezus naar de aarde.”

Locatie

De Esch, Hardenberg

Hessenweg 47

7771 RD, Hardenberg

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda