Sluiten

Zoeken.

Studieavond met Frank van Oordt in Dronten over 'Israël, een teken van hoop'

De Open Hof Dronten

08 

september

 - 

 

20:00

Gratis

Frank van Oordt - spreker

Frank van Oordt

Op woensdag 8 september 2021 is er in Dronten een studieavond met Frank van Oordt, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Israël, een teken van hoop. De bijeenkomst vindt plaats in De Open Hof, De Zuid 2. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Vanwege de coronacrisis volgen we de richtlijnen van het RIVM en kunnen er maar een beperkt aantal mensen toegelaten worden. Aanmelding is verplicht en kan via onderstaand formulier.

Thema

Waar het steeds gebruikelijker wordt om tegen Israël te zijn en de daden van Israël onder een vergrootglas te legen, zien we dat God Zijn beloften vervuld. De terugkeer van de Joden naar het aan hen beloofde land is een teken van hoop. God is trouw aan Zijn beloften. Hij laat niet los wat Zijn hand is begonnen. Dat is een bemoediging voor ons allemaal.

Achtergrond spreker

Frank J. van Oordt is directeur van Christenen voor Israël. Hij heeft 29 jaar gewerkt in het basisonderwijs als leerkracht en directeur. Van Oordt: “Sinds 1830 bidden we in onze familie voor het herstel van Israël en de terugkomst van Jezus naar de aarde.”

Locatie

De Open Hof , Dronten

De Zuid 2

8251 BH, Dronten

Routebeschrijving

Let op! Nog 53 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

Aantal personen

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda