Sluiten

Zoeken.

Studieavond met Frank van Oordt in Berkel en Rodenrijs over ‘Israël, je kunt er niet om heen ’

Zalencentrum Rehoboth Berkel en Rodenrijs

03 

mei

 - 

 

20:00

Gratis

Frank van Oordt

Frank van Oordt

Op dinsdag 3 mei 2022 is er in Berkel en Rodenrijs een studieavond met spreker Frank van Oordt. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Israël, je kunt er niet om heen. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Christenen voor Israël en vindt plaats in Zalencentrum Rehoboth, Wilhelminastraat 2, 2651 DL Berkel en Rodenrijs. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis.

Thema

Na eeuwenlang in de diaspora geweest te zijn, keren sinds de 19e eeuw de Joden terug naar hun land, een land, dat op dat moment ontgonnen moet worden. Er zijn weinig inwoners, nauwelijks bomen. Jeruzalem is een lege stad. Niemand heeft er belangstelling voor. Nu is dat wel anders. Als er in Jeruzalem gebouwd moet worden, kijkt de hele wereld mee. Joden vanuit de hele wereld komen er om bij de muur te bidden. Het land draagt vrucht en zelfs in de woestijn wordt geoogst. We zien oude profetieën in vervulling gaan.

Achtergrond spreker

Frank J. van Oordt is directeur van Christenen voor Israël. Hij heeft 29 jaar gewerkt in het basisonderwijs als leerkracht en directeur. Van Oordt: “Sinds 1830 bidden we in onze familie voor het herstel van Israël en de terugkomst van Jezus naar de aarde.”

Locatie

Zalencentrum Rehoboth, Berkel en Rodenrijs

Wilhelminastraat 2

2651 DL, Berkel en Rodenrijs

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda