Sluiten

Zoeken.

Studieavond met ds. Oscar Lohuis in Nunspeet over ‘Beloften aan Israël en de gemeente’

NGK/GKV De Brug Nunspeet

25 

november

 - 

 

19:45

Gratis

ds. Oscar Lohuis - spreker

ds. Oscar Lohuis

Op donderdag 25 november 2021 is er in Nunspeet een studieavond met ds. Oscar Lohuis, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Beloften aan Israël en de gemeente. De bijeenkomst vindt plaats in NGK/GKV "de Brug", Meester Drostweg 10, 8071 HE Nunspeet. Aanvang om 19:45 uur, toegang is gratis.

Van te voren aanmelden is verplicht en kan via het formulier hieronder.

Thema

Welke beloften vinden we in de Bijbel voor Israël en de gemeente? Welke beloften zien we in onze tijd uitkomen en wat mogen we nog verwachten? Tijdens deze lezing hopen we daar samen over na te denken.

Achtergrond spreker

Ds. Oscar Lohuis was in het verleden verbonden aan de  baptistengemeenten in Meppel en Emmeloord. Vanaf 2007 is hij vrijgesteld om zich helemaal te geven aan de Woordverkondiging als rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar. Lohuis spreekt regelmatig in kerken, hij verzorgt Bijbelstudies en schrijft columns in verschillende bladen. Lohuis: “De tijd waarin wij nu als Kerk van Jezus Christus leven vraagt om een serieuze overdenking van de plaats van Israël in Gods reddingsplan voor deze wereld.”

Locatie

NGK/GKV De Brug, Nunspeet

Meester Drostweg 10

8071 HE, Nunspeet

Routebeschrijving

Let op! Nog 28 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

Aantal personen

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda