Sluiten

Zoeken.

Studieavond met ds. Oscar Lohuis in Boornbergum

VGKN Kerk (in de kerkzaal) Boornbergum

01 

februari

 - 

 

20:00

Gratis

ds. Oscar Lohuis

Ds. Oscar Lohuis

Op dinsdag 1 februari 2022 is er in Boornbergum een studieavond met ds. Oscar Lohuis, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Profetieën die in onze tijd vervuld worden. De bijeenkomst vindt plaats in VGKN Kerk (in de kerkzaal), Easterbuorren 52, 9212 RA Boornbergum. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis.

Vanwege de coronacrisis volgen we de richtlijnen van het RIVM en kunnen er maar een beperkt aantal mensen toegelaten worden. Aanmelding is verplicht via: www.christenenvoorisrael.nl/activiteiten of 033-2458824.

Thema

Het is wonderlijk om te zien hoe bepaalde profetieën uit de Bijbel in deze tijd vervuld worden. Dominee Oscar Lohuis zal in deze lezing enkelen daarvan bespreken. Van sommige profetieën ten aanzien van Israël kunnen we zien dat ze tot in detail vervuld worden.

Achtergrond spreker

Ds. Oscar Lohuis was in het verleden verbonden aan de  baptistengemeenten in Meppel en Emmeloord. Vanaf 2007 is hij vrijgesteld om zich helemaal te geven aan de Woordverkondiging als rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar. Lohuis spreekt regelmatig in kerken, hij verzorgt Bijbelstudies en schrijft columns in verschillende bladen. Lohuis: “De tijd waarin wij nu als Kerk van Jezus Christus leven vraagt om een serieuze overdenking van de plaats van Israël in Gods reddingsplan voor deze wereld.”

Locatie

VGKN Kerk (in de kerkzaal), Boornbergum

Easterbuorren 52

9212PZ, Boornbergum

Routebeschrijving

Let op! Nog 62 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

Aantal personen

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda