Sluiten

Zoeken.

Studieavond met ds. Kees van Velzen in Winsum (Friesland) over ‘De plaats van Israël in Gods heilsplan’

Anna Tsjerke Winsum (Friesland)

13 

oktober

20:00

Gratis

ds. Kees van Velzen

Ds. Kees van Velzen

Op donderdag 13 oktober 2022 is er in Winsum een studieavond met spreker ds. Kees van Velzen. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De plaats van Israël in Gods heilsplan. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Christenen voor Israël en vindt plaats in Anna Tsjerke, Spannummerdijk 5, 8831XX Winsum (Friesland). Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

Ds. Kees van Velzen: “Ik ben ervan overtuigd, dat het gebeuren rond Israël een van de grote tekenen van God in onze tijd is. Daarom spreek ik graag over de plaats van Israël in Gods heilsplan, over profetie en vervulling, over de relatie Israël en de kerk, over wat er mis ging in die relatie: vervangingstheologie en anti-judaïsme, over zionisme en christenzionisme, over antisemitisme enz. enz. Ik geniet er enorm van om met medechristenen over deze en andere onderwerpen betreffende Israël van gedachten te wisselen vanuit het profetisch Woord van God..”

Achtergrond spreker

Ds. Van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen, Lelystad en Huizen. Hij is tevens voorzitter van BEZ/Onze Hoop. Van Velzen: “De tijd waarin we leven is uitermate spannend, christenvervolging is er als nooit te voren. Antisemitisme is bezig aan een verschrikkelijke comeback. Profetieën worden voor onze ogen vervuld. De tijd is vergevorderd.”

Locatie

Anna Tsjerke, Winsum (Friesland)

Spannummerdijk 5

8831XX, Winsum (Friesland)

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda