Sluiten

Zoeken.

Studieavond met ds. Kees van Velzen in Spijkenisse over ‘De plaats van Israël in Gods heilsplan’

Michaëlkerk Spijkenisse

02 

november

 - 

 

20:00

Gratis

ds. Kees van Velzen - spreker

ds. Kees van Velzen

Op dinsdag 2 november 2021 is er in Spijkenisse een studieavond met ds. Kees van Velzen, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De plaats van Israël in Gods heilsplan. De bijeenkomst vindt plaats in Michaelkerk, Anjerplein 1, 3202 GE Spijkenisse. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis.

Thema

Ds. Kees van Velzen: “Ik ben ervan overtuigd, dat het gebeuren rond Israël een van de grote tekenen van God in onze tijd is. Daarom spreek ik graag over de plaats van Israël in Gods heilsplan, over profetie en vervulling, over de relatie Israël en de kerk, over wat er mis ging in die relatie: vervangingstheologie en anti-judaïsme, over zionisme en christenzionisme, over antisemitisme enz. enz. Ik geniet er enorm van om met medechristenen over deze en andere onderwerpen betreffende Israël van gedachten te wisselen vanuit het profetisch Woord van God..”

Achtergrond spreker

Ds. Van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen, Lelystad en Huizen. Hij is tevens voorzitter van BEZ/Onze Hoop en van het Holland Koor. Van Velzen: “De tijd waarin we leven is uitermate spannend, christenvervolging is er als nooit te voren. Antisemitisme is bezig aan een verschrikkelijke comeback. Profetieën worden voor onze ogen vervuld. De tijd is vergevorderd.”

Locatie

Michaëlkerk, Spijkenisse

Anjerplein 1

3202GE, Spijkenisse

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda