Sluiten

Zoeken.

Studieavond met ds. Kees van Velzen in Hardinxveld-Giessendam over ‘Een verplicht feest. Hoe leuk is dat?’

De Parel Hardinxveld-Giessendam

11 

oktober

20:00

Gratis

ds. Kees van Velzen

Ds. Kees van Velzen

Op dinsdag 11 oktober 2022 is er in Hardinxveld-Giessendam een studieavond met spreker ds. Kees van Velzen. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Een verplicht feest. Hoe leuk is dat? De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Commissie Kerk en Israël van de Hervormde Gemeente Giessendam/Neder-Hardinxveld en vindt plaats in De Parel, Talmastraat 9 , 3371 VG Hardinxveld-Giessendam. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

In het najaar viert Israël één van de belangrijkste Bijbelse feesten: Loofhutten. Hoe ziet dat er uit, wat zijn de tradities erom heen en wat kunnen we er als christenen van leren?

Achtergrond spreker

Ds. Van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen, Lelystad en Huizen. Hij is tevens voorzitter van BEZ/Onze Hoop. Van Velzen: “De tijd waarin we leven is uitermate spannend, christenvervolging is er als nooit te voren. Antisemitisme is bezig aan een verschrikkelijke comeback. Profetieën worden voor onze ogen vervuld. De tijd is vergevorderd.”

Locatie

De Parel, Hardinxveld-Giessendam

Talmastraat 9

3371 VG, Hardinxveld-Giessendam

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda