Sluiten

Zoeken.

Studieavond met ds. Kees van Velzen in De Westereen over ‘Lukas 21: tekenen van de eindtijd ’

Gebouw PKN 'De Ferbiningstsjerke' De Westereen

06 

oktober

19:30

Gratis

ds. Kees van Velzen

Ds. Kees van Velzen

Op donderdag 6 oktober 2022 is er in De Westereen een studieavond met spreker ds. Kees van Velzen. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Lukas 21: tekenen van de eindtijd . De bijeenkomst wordt georganiseerd door Christenen voor Israël en vindt plaats in gebouw PKN "de Ferbiningstsjerke, Toerstrjitte 1, 9271 BP Westereen. Aanvang om 19:30 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

Wat gebeurt er allemaal en dat in een razend tempo? Wereldwijde ziekteverschijnselen, oorlog in Europa, onrust, angst en twijfel. Wat zegt de Bijbel hierover? Dat deze dingen zullen gebeuren maar dat er ook absolute hoop is. God is niet verrast of verbijsterd. Zijn plannen staan vast. Wat is het teken van Zijn regie? Dat Hij Zijn volk thuis brengt!

Achtergrond spreker

Ds. Van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen, Lelystad en Huizen. Hij is tevens voorzitter van BEZ/Onze Hoop. Van Velzen: “De tijd waarin we leven is uitermate spannend, christenvervolging is er als nooit te voren. Antisemitisme is bezig aan een verschrikkelijke comeback. Profetieën worden voor onze ogen vervuld. De tijd is vergevorderd.”

Locatie

Gebouw PKN 'De Ferbiningstsjerke', De Westereen

Toerstrjitte 1

9271 BP, De Westereen

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda