Sluiten

Zoeken.

Studieavond met ds. Kees van Velzen in Baarn over ‘De plaats van Israël in Gods heilsplan’

Calvijnkerk Baarn

21 

oktober

 - 

 

20:00

Gratis

ds. Kees van Velzen - spreker

Ds. Kees van Velzen

Op donderdag 21 oktober 2021 is er in Baarn een studieavond met ds. Kees van Velzen, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De plaats van Israël in Gods heilsplan. De bijeenkomst vindt plaats in de Calvijnkerk, Tromplaan 7, 3742 AA Baarn. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Aanmelding is verplicht en kan hieronder.

Thema

Ds. Kees van Velzen: “Ik ben ervan overtuigd, dat het gebeuren rond Israël een van de grote tekenen van God in onze tijd is. Daarom spreek ik graag over de plaats van Israël in Gods heilsplan, over profetie en vervulling, over de relatie Israël en de kerk, over wat er mis ging in die relatie: vervangingstheologie en anti-judaïsme, over zionisme en christenzionisme, over antisemitisme enz. enz. Ik geniet er enorm van om met medechristenen over deze en andere onderwerpen betreffende Israël van gedachten te wisselen vanuit het profetisch Woord van God..”

Achtergrond spreker

Ds. Van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen, Lelystad en Huizen. Hij is tevens voorzitter van BEZ/Onze Hoop en van het Holland Koor. Van Velzen: “De tijd waarin we leven is uitermate spannend, christenvervolging is er als nooit te voren. Antisemitisme is bezig aan een verschrikkelijke comeback. Profetieën worden voor onze ogen vervuld. De tijd is vergevorderd.”

Locatie

Calvijnkerk, Baarn

Tromplaan 7

3742 AA , Baarn

Routebeschrijving

Let op! Nog 56 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

Aantal personen

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda