Sluiten

Zoeken.

Studieavond met ds. Kees van Velzen in Almelo over ‘Israëls geweldige toekomst: het nieuwe verbond’

De Ontmoeting Almelo

28 

september

20:00

Gratis

ds. Kees van Velzen

Ds. Kees van Velzen

Op woensdag 28 september 2022 is er in Almelo een studieavond met spreker ds. Kees van Velzen. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Israëls geweldige toekomst: het nieuwe verbond. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Christenen voor Israël en vindt plaats in De Ontmoeting, Hoornbladstraat 29a, 7601 SZ Almelo. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

“Israël is een uniek land en een uniek volk,” aldus Van Velzen, “het is het enige volk uit de oudheid dat nog steeds bestaat, inclusief taal en tradities. Een teken van Gods onveranderlijke trouw en Zijn almachtig handelen. De Heere God vertrouwde dit volk Zijn onfeilbare Woord toe. Onze verlosser en Koning Jezus Christus is Jood uit de Joden, geboren en getogen in Israël. Zijn wederkomst en de vestiging van Zijn koningschap over Israël zal plaatsvinden in dezelfde stad als van waar hij vertrok: Jeruzalem.”

Achtergrond spreker

Ds. Van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen, Lelystad en Huizen. Hij is tevens voorzitter van BEZ/Onze Hoop. Van Velzen: “De tijd waarin we leven is uitermate spannend, christenvervolging is er als nooit te voren. Antisemitisme is bezig aan een verschrikkelijke comeback. Profetieën worden voor onze ogen vervuld. De tijd is vergevorderd.”

Locatie

De Ontmoeting, Almelo

Hoornbladstraat 29a

7601 SZ , Almelo

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda