Sluiten

Zoeken.

Studieavond met ds. Frank Heikoop in Waddinxveen over ‘De strijd rondom Gods volk’

De Ontmoetingskerk Waddinxveen

26 

oktober

 - 

 

20:00

Gratis

ds Frank Heikoop

ds. Frank Heikoop

Op dinsdag 26 oktober 2021 is er in Waddinxveen een studieavond met ds. Heikoop, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De strijd rondom Gods volk. De bijeenkomst vindt plaats in de Ontmoetingskerk, Groensvoorde 3, 2742 DJ Waddinxveen. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Vanwege het beperkte aantal plaatsen is aanmelden verplicht. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Thema

Centraal in deze lezing staan de vragen: waar komt antisemitisme vandaan? Welke verschijningsvormen, overeenkomsten en verschillen zijn er? Wat is de toekomst? Hoe is Israël hoe dan ook een zegen voor de wereld in Gods plannen?

Achtergrond spreker

Ds. Frank Heikoop is predikant in de Hervormde Gemeente te Harmelen. Tijdens zijn studie theologie in Utrecht heeft hij zich gespecialiseerd in de verhouding van christendom en Jodendom tot de Grieks-Romeinse gedachtewereld in de eerste eeuwen na Christus. Hij maakt vanaf 2018 deel uit van het bestuur van Christenen voor Israël, sinds 2020 is hij voorzitter. Hij is tevens redactielid van Israël en de kerk.

Locatie

De Ontmoetingskerk, Waddinxveen

Groensvoorde 3

2742DJ, Waddinxveen

Routebeschrijving

Let op! Nog 33 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

Aantal personen

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda