Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Studieavond in 's Hertogenbosch met Peter Pellemans over 'Psalm 83'

Evangelische gemeente Parousia s-Hertogenbosch

19 

juni

20:00

Gratis

Peter Pellemans spreker

Peter Pellemans

Op woensdag 19 juni is er in 's Hertogenbosch een studiebijeenkomst met spreker Peter Pellemans namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Psalm 83. De bijeenkomst vindt plaats in de Evangelische gemeente Parousia in 's Hertogenbosch. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis.

Thema

Wij leven in een tijd waarin de profetische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Israël is terug in hun land na 19 eeuwen diaspora. Israël is weer een natie onder de volkeren sinds 1948. Afgewezen, aangevallen, betwist en bekritiseerd, maar zij zijn terug zoals God heeft beloofd. Israël heeft sinds haar terugkeer in hun land helaas vele oorlogen, ook met verlies van levens, moeten voeren tegen hun vijanden rondom en deze oorlogen hebben zij allemaal gewonnen door Gods bescherming. Maar hoe zit het eigenlijk met het samenspannen van de vijanden tegen Israël in Psalm 83? Is deze oorlog aanstaande? Wat zijn daarvoor dan de bewijzen? Alle redenen dus om te komen luisteren naar deze lezing en ons te laten bewegen om te bidden voor Gods volk en hen te zegenen.

Achtergrond spreker

Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het Christelijke geloof.

Praktische informatie:

  • datum: woensdag 19 juni
  • tijd: 20.00 uur
  • locatie: Evangelische gemeente Parousia, 's-Gravensandestraat 1, 5223 BR 's Hertogenbosch
  • toegang is gratis, er is verkoop van Israëlproducten

Locatie

Evangelische gemeente Parousia , s-Hertogenbosch

's-Gravensandestraat 1

5223 BR, s-Hertogenbosch

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda