Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Studieavond in Alphen aan den Rijn met ds. Kees van Velzen over 'Wat is de betekenis van Israel voor ons als christelijke gemeente?'

Sionskerk Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn

12 

juni

20:00

Gratis

ds. Kees van Velzen

ds. Kees van Velzen

Op woensdag 12 juni 2024 is er in Alphen aan den Rijn een studiebijeenkomst met spreker ds. Kees van Velzen namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Wat is de betekenis van Israël voor ons als christelijke gemeente?. De bijeenkomst vindt plaats in de Sionskerk in Alphen aan den Rijn. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Achtergrond spreker

Ds. Van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen, Lelystad en Huizen. Hij is tevens voorzitter van BEZ/Onze Hoop. Van Velzen: “De tijd waarin we leven is uitermate spannend, christenvervolging is er als nooit te voren. Antisemitisme is bezig aan een verschrikkelijke comeback. Profetieën worden voor onze ogen vervuld. De tijd is vergevorderd.”

Praktische informatie:

  • datum: woensdag 12 juni
  • tijd: 20.00 uur
  • locatie: Sionskerk, Meteoorlaan 2, 2402 WC Alphen aan den Rijn
  • toegang is gratis, er is verkoop van producten uit Israël

Locatie

Sionskerk Alphen aan den Rijn, Alphen aan den Rijn

Meteoorlaan 2

2402 WC, Alphen aan den Rijn

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda