Studieavond door ds. Oscar Lohuis in Leeuwarden - Christenen

Sluiten

Zoeken.

Studieavond door ds. Oscar Lohuis in Leeuwarden

Kurioskerk Leeuwarden

15 

september

19:30 - 21:30

Gratis

ds. Oscar Lohuis

Op dinsdag 15 september is er in Leeuwarden een studieavond met ds. Oscar Lohuis, spreker voor Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Tekenen van de aanstaande wederkomst. De bijeenkomst vindt plaats in de Kurioskerk, Julianalaan 38 in Leeuwarden. De aanvang is om 19.30 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Vanwege de coronacrisis volgen we de richtlijnen van het RIVM en kan er maar een beperkt aantal mensen toegelaten worden. Aanmelden is daarom verplicht. Gebruik daarvoor het formulier hieronder.

Tekenen van de aanstaande wederkomst
Vanuit de vervangingstheologie is het gangbaar geworden om voor Israël in het Oude Testament 'de kerk' te lezen en voor Jeruzalem 'het hemels Jeruzalem'. Toch blijken profetieën over Israël in onze tijd letterlijk uit te komen. Zacharia 12 bepaalt ons bij de strijd om Jeruzalem die in het einde der tijden heviger zal worden. De contouren van diverse aspecten van deze eindstrijd kunnen we nu al duidelijk waarnemen. We denken na over tekenen van de tijd waarin wij leven.

Achtergrond spreker
Ds. Oscar Lohuis was in het verleden verbonden aan de baptistengemeenten in Meppel en Emmeloord. Vanaf 2007 is hij vrijgesteld om zich helemaal te geven aan de Woordverkondiging als rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar. Lohuis spreekt regelmatig in kerken, hij verzorgt Bijbelstudies en schrijft columns in verschillende bladen. Lohuis: “De tijd waarin wij nu als Kerk van Jezus Christus leven vraagt om een serieuze overdenking van de plaats van Israël in Gods reddingsplan voor deze wereld.”

Locatie

Kurioskerk, Leeuwarden

Julianalaan 38

8932AA, Leeuwarden

Routebeschrijving

Helaas, geen plekken meer beschikbaar

Organisator

Isreality

06-45693069 Bekijk website