Studieavond door ds. Henk Poot in Venlo - Christenen voor Is

Sluiten

Zoeken.

Studieavond door ds. Henk Poot in Venlo

Pinkstergemeente Sion Venlo-Blerick

10 

september

20:00 - 21:45

Gratis

Ds. Henk Poot

Op donderdag 10 september is er in Venlo een studieavond met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Het geheim van Israël. De bijeenkomst vindt plaats in de Pinkstergemeente Sion, Vossenerlaan 84 in Venlo-Blerick. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Vanwege de coronacrisis volgen we de richtlijnen van het RIVM en kan er maar een beperkt aantal mensen toegelaten worden. Aanmelding is verplicht en kan via:

  • e-mail: btm@home.nl
  • telefoon: (077) 354 48 83

Het geheim van Israël
We beginnen met de ontstaansgeschiedenis van Israël. We horen over de roeping van Abram en de uittocht uit Egypte en het geschenk van de Wet. Israël is niet alleen Gods eerstgeboren zoon, maar ook de knecht des Heren. We gaan in op de prediking van de profeten die worstelen met de ontrouw van Israël, maar die ook vertellen van een hoopvolle toekomst. Hoogtepunt op de weg van God met het Joodse volk is de komst van Christus. Wat is zijn relatie met Israël?

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Ds. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Locatie

Pinkstergemeente Sion, Venlo-Blerick

Vossenerlaan 84

5924AG, Venlo-Blerick

Routebeschrijving

Organisator

Michiel Botman

06-46781494 Bekijk website