Sluiten

Zoeken.

Speciale alija-avond

Israëlcentrum Nijkerk

07 

december

20:00 - 22:00

Gratis

Copy of Speciale alija-avond

Op woensdag 7 december organiseren we een speciale Alija-avond in het Israëlcentrum! Op deze avond gaan we het hebben over de terugkeer van het Joodse volk, met o.a. ds. Willem Glashouwer en twee vertegenwoordigers van het Joods Agentschap (Jewish Agency). Deze organisatie mogen we als Christenen voor Israël al jaren ondersteunen om de terugkeer van het Joodse volk naar Israël mogelijk te maken.

Deze avond wordt georganiseerd i.p.v. de avond met Doron Almog. Hij is helaas verhinderd door persoonlijke omstandigheden.

Sprekers
 • ds. Willem J.J. Glashouwer
 • Ronen Weiss (Joods Agentschap)
 • Danielle Mor (Joods Agentschap)
 • directeur Frank van Oordt
Programma

De avond duurt van 20:00 - 22:00 uur en staat helemaal in het teken van de terugkeer van het Joodse volk naar Israël. We krijgen deze avond een update over de huidige situatie rondom Alija in de wereld. Ronen Weiss en Danielle Mor van de Jewish Agency zullen speciaal aanwezig zijn om ons hierin mee te nemen. Verder zal ds. Willem Glashouwer met ons een Bijbelstudie houden over dit belangrijke onderwerp.

Locatie

Israëlcentrum, Nijkerk

Henri Nouwenstraat 34

3863HV, Nijkerk

Routebeschrijving

Let op! Nog 17 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda