Sluiten

Zoeken.

Seminar met ds. Henk Poot in Bunschoten - Spakenburg over ‘Jezus, Johannes en Israël’ (1/2)

De Adventkerk Bunschoten - Spakenburg

03 

oktober

19:30

Gratis

ds. Henk Poot

Ds. Henk Poot

Op dinsdag 3 oktober 2023 is er in Bunschoten - Spakenburg de eerste studiebijeenkomst in een serie van twee met spreker ds. Henk Poot namens Christenen voor Israël. Het thema van de drie bijeenkomsten zal zijn: Jezus, Johannes en Israël. De bijeenkomsten vinden plaats in de Adventkerk, Heemstedesingel 1, 3752 EW Bunschoten - Spakenburg. De aanvang is om 19:30 uur, toegang is gratis. De data van de andere avond is: dinsdag 10 oktober 2023.

Thema

Er wordt wel gezegd dat geen evangelie zo pro-Joods is en geen evangelie zo anti-Joods. Hoe zit dat eigenlijk met de Joden in het evangelie van Johannes? En wie is deze volgeling van Jezus en waarom laat hij allerlei andere dingen zien als de andere evangelisten? Wie zich er in verdiept ontdekt de bijzondere en prachtige boodschap van dit evangelie voor Israël.

Achtergrond spreker

Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan, zoals ‘De Knecht des Heren’ ‘Abraham een vriend van God’, ‘Jozef, een Messiaanse geschiedenis’ en ‘Uittocht’ over het evangelie van Johannes. Ds. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Locatie

De Adventkerk, Bunschoten - Spakenburg

Heemstedesingel 1

3752 EW , Bunschoten - Spakenburg

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda