Sluiten

Zoeken.

Seminar met ds. Henk Poot in Bolsward over ‘Drie Najaarsfeesten' (1/3)

Het Keerpunt Bolsward

02 

november

 - 

 

20:00

Gratis

ds. Henk Poot - spreker

ds. Henk Poot

Op dinsdag 2 november 2021 is er in Bolsward de eerste studieavond in een serie van drie met ds. Henk Poot, verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema van de drie avonden zal zijn: Drie Najaarsfeesten . De bijeenkomsten vinden plaats in Gebouw Het Keerpunt, Burg. Praamsmalaan 35, 8701 AP Bolsward. De aanvang is om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

De data van de andere twee avonden zijn: 9 en 16 november.

Thema

In Israël wordt aan het begin van het Najaar een hele reeks feesten gehouden. Begonnen wordt met het Nieuwjaar ook wel het feest van de bazuinen genoemd en de dagen worden afgesloten met het Loofhuttenfeest. In twee avonden laten we zien wat de Bijbelse betekenis van de feesten is en hoe deze door het Joodse volk gevierd worden. Met natuurlijk de vraag wat de boodschap van de feesten voor ons is.

Achtergrond spreker

Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan, zoals ‘De Knecht des Heren’ ‘Abraham een vriend van God’ en ‘Jozef, een Messiaanse geschiedenis’. Ds. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Locatie

Het Keerpunt, Bolsward

Burg. Praamsmalaan 35

8701 AP, Bolsward

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda