Sluiten

Zoeken.

Seminar met ds. Henk Poot in Alblasserdam over ‘De Joodse najaarsfeesten’ (2/2)

Evang. Gem. Jozua Alblasserwaard Alblasserdam

13 

december

20:00

Gratis

ds. Henk Poot

Ds. Henk Poot

Op woensdag 13 december 2023 is er in Alblasserdam de tweede studiebijeenkomst in een serie van twee met spreker ds. Henk Poot namens Christenen voor Israël. Het thema van de bijeenkomsten zal zijn: De Joodse najaarsfeesten. De bijeenkomsten vinden plaats in Evang. Gem. Jozua Alblasserwaard, Amperestraat 4, 2952 AA Alblasserdam. De aanvang is om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël. De datum van de andere avond is: 29 november 2023.

Thema

In Israël wordt aan het begin van het Najaar een hele reeks feesten gehouden.

Begonnen wordt met het Nieuwjaar ook wel het feest van de bazuinen genoemd en de dagen worden afgesloten met het Loofhuttenfeest. In twee avonden laten we zien wat de Bijbelse betekenis van de feesten is en hoe deze door het Joodse volk gevierd worden. Met natuurlijk de vraag wat de boodschap van de feesten voor ons is.

Achtergrond spreker

Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan, zoals ‘De Knecht des Heren’ ‘Abraham een vriend van God’, ‘Jozef, een Messiaanse geschiedenis’ en ‘Uittocht’ over het evangelie van Johannes. Ds. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Locatie

Evang. Gem. Jozua Alblasserwaard, Alblasserdam

Amperestraat 4

2952 AA , Alblasserdam

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda