Sluiten

Zoeken.

Online studieochtend met rabbijn Chaim Eisen

Israëlcentrum Nijkerk

22 

juni

09:30 - 12:30

Betaald

cvi.nlsprekers

rabbijn Chaim Eisen woont in Jeruzalem en is bruggenbouwer tussen Jood en christen

Israël en de Kerk organiseert op woensdag 22 juni vanaf 9.30 uur een online studieochtend met rabbijn Chaim Shalom Eisen uit Jeruzalem.

De bijeenkomst, die in het bijzonder bedoeld is voor predikanten en voorgangers, vindt plaats via Zoom.

Rabbijn Chaim Eisen

Rabbijn Chaim Eisen is voor velen geen onbekende. Hij is een bevlogen spreker, die vanuit een diepgaande kennis van Tenach en de Joodse traditie bruggen wil bouwen naar christenen. Daartoe richtte hij enkele jaren geleden het online studiecentrum Yeshivat Sharashim op, met als doel Joden en christenen die het Woord van God liefhebben met elkaar te verbinden en onderwijs te geven. Naast online cursussen geeft rabbijn Eisen ook rondleidingen door het oude Joodse Jeruzalem. Eigenlijk zijn dat Bijbelstudies op locatie.

Thema

Het thema van de ochtend is “De actualiteit in Bijbels licht”. Wat zegt de Schrift over de huidige ontwikkelingen? Wat staat ons te doen?

Er zal ruimschoots gelegenheid zijn om vragen te stellen en, voor zover de beperkingen van een digitale bijeenkomst dat toelaten, met elkaar in gesprek te zijn.

Praktische info

Het programma op 22 juni begint om 9:30 en duurt tot ongeveer 12:30, met twee korte pauzes. Deelname aan de studieochtend kost €8,50. U kunt u aanmelden via formulier hieronder. Als u vragen hebt kunt u mailen: kdevreugd@cvi.nl. Na aanmelding ontvangt u enkele dagen voor de bijeenkomst de Zoomlink.

Locatie

Israëlcentrum, Nijkerk

Henri Nouwenstraat 34

3863HV, Nijkerk

Routebeschrijving

Let op! Nog 38 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

Aantal personen

Kies uw betaalmethode

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda