Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Mazzeltov-concert in Kampen

Bovenkerk Kampen

13 

juni

19:30 - 22:00

Betaald

Kampen

We trekken het land door met een grote verjaardagstour voor 75 jaar Israël: de Mazzeltov Tour! Op dinsdag 13 juni zijn we in de Bovenkerk in Kampen.

Muziek

De muzikale omlijsting van deze avond wordt verzorgd door het Holland-Koor in samenwerking met het Chr. Regionaal Koor Voices.

Het Holland-Koor is één van de grootste koren van Nederland. Een grote groep van vrienden en vriendinnen uit heel Nederland en uit alle kerken. Het Holland-Koor zingt voor Israël en regelmatig ook in Israël.

CRK Voices is een gemengd koor uit IJsselmuiden. Bij het 70-jarig jubileum werkte het koor ook al mee aan een Mazzeltov-concert. De mooiste Israël-liederen zijn hen dus niet vreemd.

De koor- en samenzang wordt begeleid door Jan Quintus Zwart (dirigent), Jan Lenselink (vleugel), Ronald IJmker (orgel) en Noortje van Middelkoop (panfluit).

Spreker

De korte overdenking tijdens deze avond wordt verzorgd door ds. Oscar Lohuis.

75 jaar Israël

Deze feestelijke avond staat in het teken van 75 jaar Israël. Tijdens de avond wordt het verhaal van de ontstaansgeschiedenis van de staat Israël verteld vanuit het oogpunt van vijf hoofdrolspelers. Laat u meeslepen door het wonder van de geboorte van Israël!

Feliciteer Israël

Met de Mazzeltov Tour willen we Israël feliciteren en bemoedigen. Mazzeltov is Hebreeuws voor 'gefeliciteerd' en dat willen we namens zoveel mogelijk christenen in Nederland tegen Israël zeggen.

Info en kaarten

Het concert vindt plaats in de Bovenkerk, aan de Koornmarkt 28 in Kampen. We beginnen om 19.30 uur en het duurt tot ongeveer 22.00 uur (inclusief pauze). De toegang is €5 p.p. (inclusief 1 consumptie). Reserveren kan hieronder. We hopen u te ontmoeten!

Locatie

Bovenkerk, Kampen

Koornmarkt 28

8261 JX, Kampen

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda