Sluiten

Zoeken.

Mazzeltov-concert in Goes

Grote Kerk Goes

24 

juni

19:30 - 22:00

Betaald

Goes

We trekken het land door met een muzikale verjaardagstour voor Israël! Op zaterdag 24 juni gaan we genieten van muziek die alles met Israël te maken heeft in de Grote Kerk in Goes.

Muziek

De muzikale omlijsting van deze avond wordt verzorgd door het Hallelujakoor en het Walchers Jongerenkoor. Het Hallelujakoor is een groot projectkoor dat inmiddels al meerdere concerten heeft gegeven. Het staat onder leiding van dirigent Martin Zonnenberg. Ook zingt het Walchers Jongerenkoor onder leiding van Peter Wildeman. De koor- en samenzang wordt begeleid door Joost van Belzen (orgel) en Peter Wildeman en Martin Zonnenberg (vleugel).

Spreker

De korte overdenking tijdens deze avond wordt verzorgd door ds. Kees van Velzen.

75 jaar Israël

Deze feestelijke avond staat in het teken van 75 jaar Israël. Tijdens de avond wordt het verhaal van de ontstaansgeschiedenis van de staat Israël verteld vanuit het oogpunt van vijf hoofdrolspelers. Laat u meeslepen door het wonder van de geboorte van Israël!

Feliciteer Israël

Met de Mazzeltov Tour willen we Israël feliciteren en bemoedigen. Mazzeltov is Hebreeuws voor 'gefeliciteerd' en dat willen we namens zoveel mogelijk christenen in Nederland tegen Israël zeggen.

Info en kaarten

Het concert vindt plaats in de Grote Kerk aan de Singelstraat 21 in Goes. We beginnen om 19.30 uur en het duurt tot ongeveer 22.00 uur (inclusief pauze).De toegang is €5 p.p. (inclusief 1 consumptie). Reserveren kan hieronder. We hopen u te ontmoeten!

Locatie

Grote Kerk, Goes

Singelstraat 21

4461 HZ, Goes

Routebeschrijving

Let op! Nog 212 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

Voeg gast(en) toe (max 9)

Kies uw betaalmethode

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda