Sluiten

Zoeken.

Mazzeltov-concert in Drachten

VBG Bethel Drachten

10 

juni

19:30 - 22:00

Betaald

Drachten

We trekken het land door met een grote verjaardagstour voor 75 jaar Israël: de Mazzeltov Tour! Op zaterdag 10 juni om 19.30 uur zijn we in de Bethel in Drachten.

Muziek

De muzikale omlijsting van deze avond wordt verzorgd door Joshua Aaron en het Hineni Symfonie Orkest.

Joshua Aaron is een Israëlische aanbiddingsleider die al diverse praise-albums heeft uitgebracht. Met zijn muziek wil hij de God van Israël prijzen. In die muziek ligt ook duidelijk de nadruk op de terugkeer van het Joodse volk naar Israël.

Het Hineni Symfonie Orkest (HSO) speelt prachtige composities van Joodse componisten. Het HSO bestaat uit musici met hart voor Israël en het Joodse volk.

Joshua komt samen met zijn goede vriend en bijzondere muzikant Yaron Cherniak.

Yaron Cherniak is een in Jeruzalem gevestigde artiest, componist en musicoloog. Hij bespeeld meerdere oud-Oosterse instrumenten zoals de Perzische Tar, Turkse Saz, Kretenzische Lyra, Draailier en meer speelt. Zijn onderzoeksgebieden als musicoloog zijn in verschillende oude muziekculturen zoals Perzische, Koerdische en Joodse traditionele genres.

Spreker

De korte overdenking tijdens deze avond wordt verzorgd door ds. Henk Poot.

75 jaar Israël

Deze feestelijke avond staat in het teken van 75 jaar Israël. Tijdens de avond wordt het verhaal van de ontstaansgeschiedenis van de staat Israël verteld vanuit het oogpunt van vijf hoofdrolspelers. Laat u meeslepen door het wonder van de geboorte van Israël! Met de Mazzeltov Tour willen we Israël feliciteren en bemoedigen.

Feliciteer Israël

Mazzeltov is Hebreeuws voor 'gefeliciteerd' en dat willen we namens zoveel mogelijk christenen in Nederland tegen Israël zeggen.

Info en kaarten

Dit concert is uitverkocht. Kaarten reserveren is helaas niet meer mogelijk.

Locatie

VBG Bethel, Drachten

De Bolder 75

9206 AP, Drachten

Routebeschrijving

Helaas, geen plekken meer beschikbaar

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda