Sluiten

Zoeken.

Livestream met ds. Willem J.J. Glashouwer over 'Profetische vergezichten uit het boek Openbaring - deel 4: Gog en Magog'

Israëlcentrum Nijkerk

07 

december

 - 

 

19:30

Gratis

ds. Willem J.J. Glashouwer

ds. Willem J.J. Glashouwer is spreker van Christenen voor Israël

Op dinsdag 7 december om 19.30 uur verzorgt ds. Willem J.J. Glashouwer via onze livestream een lezing over 'Profetische vergezichten vanuit het boek Openbaring - deel 4: Gog en Magog'.

Door de hele geschiedenis heen hebben al vele vijandige machten aanvallen uitgevoerd op Israël en het Joodse volk. Als symbool voor deze vijandige machten worden aan het einde van het boek Openbaring de namen genoemd van Gog en Magog. Wie zijn zij en waar hebben ze het op gemunt? Uitvoerig wordt in Ezechiël 38 en 39 gesproken over een aanval op Israël vanuit het noorden. Een voorproefje uit de misschien wel nabije toekomst als de vorst uit het noorden met zijn bondgenoten in het Midden-Oosten opeens de aanval op Israël opent. Staat ondanks de ‘Abraham Akkoorden’ een dergelijke onverhoedse aanval op Israël vanuit de omringende landen te wachten? En waarover gaat het bij die vorst uit het noorden? Rusland? Turkije? Poetin? Erdogan?

ds. Willem J.J. Glashouwer is spreker van Christenen voor Israël

De uitzending is te bekijken via cvi.nl/livestream of via ons YouTubekanaal.

Locatie

Israëlcentrum, Nijkerk

Henri Nouwenstraat 34

3863 HV, Nijkerk

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda