Sluiten

Zoeken.

Lezing van Joanne Nihom in Gouda over ‘Ondanks conflict zoeken naar verbinding’

Pauluskerk Gouda Gouda

15 

februari

20:00

Gratis

Joanne Nihom website

Op dinsdag 15 februari 2022 organiseert Christenen voor Israël een lezing in Gouda met Joanne Nihom, journaliste uit Israël. Het onderwerp waarover ze spreekt is: Ondanks conflict zoeken naar verbinding. De bijeenkomst vindt plaats in Pauluskerk, Van Hogendorpplein 2, 2805 BM Gouda. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Vanwege de coronacrisis volgen we de richtlijnen van het RIVM en kunnen er maar een beperkt aantal mensen toegelaten worden. Aanmelding is verplicht en kan hieronder.

Thema

Joanne Nihom is een van onze correspondenten in Israël. Te midden van het Israëlisch-Arabische conflict richt zij haar aandacht op hoopvolle verhalen en schreef het boek Over Grenzen.  Hierin beschrijft ze hoe mensen ondanks culturele, godsdienstige en soms zelfs vijandige tegenstellingen toenadering tot elkaar zoeken en vinden. Het zijn bijzondere en ingrijpende verhalen die tonen dat samen leven mogelijk is. Tijdens de lezing zal Joanne hier uitgebreid op ingaan, met voor u de mogelijkheid om vragen te stellen. Het boek is te koop in de zaal en Joanne zal uw boek graag signeren.

Locatie

Pauluskerk Gouda, Gouda

Van Hogendorpplein 2

2805 BM , Gouda

Routebeschrijving

Let op! Nog 7 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda