Sluiten

Zoeken.

Israëlconcert in Apeldoorn met het Hineni Symfonie Orkest

Julianakerk Apeldoorn

11 

juni

 - 

 

19:30

Betaald

Excursie CVI

Op zaterdag 11 juni geeft het Hineni Symfonie Orkest onder leiding van chef-dirigent Ilia Belianko in Apeldoorn een benefietconcert voor Israël.

Wat kunt u verwachten?

Voor dit concert is een bijzonder uniek programma samengesteld om u een prachtige muzikale avond te bezorgen.

Tijdens het concert kunt u luisteren naar diverse muziekstukken van bekende Joodse componisten. Zoals de Krönungsmarsch van Giacomo Meyerbeer. En de Israëlische dansen van Marc Lavri.

Ook wordt een selectie van prachtige stukken uit de opera Porgy and Bess van George Gershwin ten gehore gebracht. De mooie arrangementen van Yiddishland en Halleluyah zullen ook niet ontbreken.

Over het Hineni Symfonie Orkest

Het Hineni Symfonie Orkest uit Nijkerk heeft een grote bezetting aan muziekinstrumenten. Het bestaat uit veertig professionele musici die belangeloos spelen onder leiding van chef-dirigent Ilia Belianko. Sinds 2006 geeft het orkest concerten in binnen- en buitenland. Het trad op in onder andere het Concertgebouw in Amsterdam, de Doelen in Rotterdam en het Jerusalem Theatre in Jeruzalem.

Het orkest ondersteunt met haar concerten de organisatie Hineni in Jeruzalem, dat steun biedt aan onder meer weeskinderen, kansarme jongeren, Holocaustoverlevenden en slachtoffers van terreur. Het centrum wordt geleid door de Nederlandse Benjamin Philip en beschikt over een grote gaarkeuken, die dagelijks de allerarmsten in Jeruzalem van een gratis warme maaltijd voorziet.

Praktische informatie
  • Datum: D.V. zaterdag 11 juni
  • Locatie: Julianakerk, Deventerstraat 91 in Apeldoorn
  • Aanvangstijd: het concert begint om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur
  • Kaartverkoop: kaarten voor dit concert zijn €12,50 p.p. of €40,- per gezin en zijn online te bestellen via de website van het orkest. Kaarten aan de deur zijn €15,- p.p.

Locatie

Julianakerk, Apeldoorn

Deventerstraat 91

7322JL, Apeldoorn

Routebeschrijving
Doneren
Abonneren
Agenda