Sluiten

Zoeken.

Boekpresentatie

Terug naar overzicht

Boekpresentatie 'Intocht' met ds. Henk Poot

Israëlcentrum Nijkerk

19 

december

16:00

Gratis

ds. Henk Poot

Op dinsdag 19 december presenteert ds. Henk Poot zijn nieuwe boek ‘Intocht’ in het Israëlcentrum in Nijkerk. De boekpresentatie begint om 16:00. Uitgever Cees Scholten zal aanwezig zijn om het boek officieel te overhandigen. De schrijver zelf zal ingaan op de thematiek van het boek en wat hem ertoe leidde het boek te schrijven. Na de officiële presentatie is er gelegenheid om het boek te kopen en te laten signeren.

Uitnodiging voor de heidenen

In het boek neemt ds. Henk Poot de lezer mee de diepte in, waarbij de vraag wordt gesteld: ‘Onder welke voorwaarden mogen de heidenen komen? En als zij gekomen zijn, zoals in Rome, wat moeten zij dan af- en aanleren? Kortom, hoe moet hun houding zijn ten aanzien van de eeuwenoude gemeente des Heeren, Israël?’ Door met geduld te luisteren naar wat Paulus bedoelt, horen we ook voor onszelf in onze tijd de stem van God in dit prachtige Bijbelboek.

Komt u ook?

Onder het genot van een heerlijk Israëlisch wijntje en een lekker hapje vieren we het uitkomen van dit nieuwe boek van ds. Poot. We houden graag rekening met uw komst.

Praktische informatie
 • datum: dinsdag 19 december
 • tijd: van 16.00 tot ongeveer 17.00 uur
 • locatie: Israëlcentrum, Henri Nouwenstraat 34 in Nijkerk
 • toegang is gratis, wel graag aanmelden via het formulier hieronder

Locatie

Israëlcentrum, Nijkerk

Henri Nouwenstraat 34

3863 HV, Nijkerk

Routebeschrijving

Let op! Nog 58 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

Voeg gast(en) toe (max 9)

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda