Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Bijeenkomst voor vrouwen met Marianne Glashouwer in 't Harde over ‘Gods trouw aan Israël, ook aan ons’

Hervormde Gemeente Elim 't Harde

27 

september

09:30

Gratis

Marianne Glashouwer

Marianne Glashouwer

Op woensdag 27 september 2023 is er in 't Harde een bijeenkomst voor vrouwen met spreker Marianne Glashouwer namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Gods trouw aan Israël, ook aan ons. De bijeenkomst vindt plaats in Hervormde Gemeente Elim, Eperweg 35, 8084 HB 't Harde. Aanvang om 09:30 uur, toegang is gratis.

Thema

Volgens de profeten zal God Zijn volk weer terugbrengen naar Israël. We zien dat gebeuren in onze tijd. We zien ook dat God trouw is en die trouw bewijst aan zijn volk. God is trouw aan Zijn oogappel Israël en daarom kunnen wij er ook op vertrouwen dat Hij zijn beloften aan ons waarmaakt. God is trouw, Zijn plannen falen niet. Hij heeft de geschiedenis in Zijn hand, de geschiedenis van de wereld, van Israël en ook van ons persoonlijk!

Achtergrond spreker

Marianne Glashouwer was werkzaam bij de Evangelische Omroep. Ze is getrouwd met ds. Willem Glashouwer, internationaal voorzitter van Christenen voor Israël. Evenals haar man is ze al vele jaren betrokken bij het werk van Christenen voor Israël om solidariteit met het Joodse volk te betuigen. Ze spreekt regelmatig in binnen- en buitenland. Ook organiseert ze excursies naar het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en naar synagogen in heel Nederland, evenals vrouwenreizen naar Antwerpen, Berlijn en Israël.

Locatie

Hervormde Gemeente Elim, 't Harde

Eperweg 35

8084 HB, 't Harde

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda