Sluiten

Zoeken.

Infoavond over vrijwilligerswerk bij ADI

Israëlcentrum Nijkerk

16 

juni

19:30 - 21:00

Gratis

Aleh vrijwilligerswerk

Op donderdag 16 juni om 19.30 uur vindt er in het Israëlcentrum aan de Henri Nouwenstraat 34 in Nijkerk weer een infoavond plaats over vrijwilligerswerk bij ADI.

ADI is een Israëlische organisatie die zorg draagt voor kinderen en volwassenen met een ernstige meervoudige handicap. Naast de professionals kan ADI ook altijd de hulp gebruiken van vrijwilligers op haar locatie ADI Negev - Nahalat Eran, in het zuiden van Israël.

Vrijwilligerscoördinator Simon Weststeijn van ADI legt tijdens deze infoavond uit wat er van je wordt verwacht als vrijwilliger. Daarnaast delen Nederlandse vrijwilligers tips en ervaringen over hun periode bij ADI en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Ben je tussen de 18 en 60 jaar, fit en sociaal ingesteld én heb je interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan in Israël? Welkom bij deze infoavond! Aanmelden is dan wel verplicht en dat kan hieronder. Let op: er is maar beperkt ruimte.

Naam

E-mail

Aantal personen

Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

Locatie

Israëlcentrum, Nijkerk

Henri Nouwenstraat 34

3863HV, Nijkerk

Routebeschrijving

Organisator

ADI Nederland

Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda